Verwen jij straks onze patiënten met een tussendoortje?
Wij zijn op zoek naar een topbakker
Goed eten is bij ziekte extra belangrijk. Daarom besteden wij in het St. Antonius veel aandacht aan voeding en een gezonde leefstijl. Dit geldt ook voor de Santeon-ziekenhuizen Martini, CWZ en MST. Omdat wij graag verschillende tussendoortjes willen aanbieden zijn wij samen met deze collega’s op zoek naar een bakker/leverancier die een nieuw zoet of hartig tussendoortje kan maken voor onze patiënten. Ben of ken jij dé topbakker die wij zoeken?
Waar zijn wij naar op zoek?
Het betreft de productie en levering van tussendoortjes met een zoet of hartig smaakprofiel en een hoge versbeleving. Voorbeelden hiervan zijn worteltjestaart, brownies, cake- of koekachtige producten, hartige muffins of mini-quiches.
De specificaties voor het product zijn:
- De portiegrootte is ongeveer 30 - 80 gram per stuk
- Minimaal 5 gram eiwit per portie
- Maximaal 0,75 gram zout
- Maximaal 15 gram koolhydraten
- Houdbaarheid: minimaal 3 dagen vers of geschikt om zonder kwaliteitsverlies ingevroren te worden
- Inkoopkosten: minder dan 1 euro inclusief BTW per stuk
- Levering in individuele porties of als plaatgebak
- Gemiddeld 600 stuks per dag
- Levering: 1 - 3 keer per week
Niet alleen het St. Antonius is op zoek naar een nieuw tussendoortje, ook Santeon-ziekenhuizen MST (Twente), Martini Ziekenhuis (Groningen) en CWZ (Nijmegen) zijn geïnteresseerd. De verwachte afname per ziekenhuis is:
- St. Antonius Ziekenhuis: 600 - 1200 stuks per week
- MST: 600 - 1200 stuks per week
- Martini Ziekenhuis: 300 - 600 stuks per week
- CWZ: 300 - 600 stuks per week